epsan logo

Wilkommen bei Epsan pool Sports & Technics

Wir sind seit 1980 Lieferant von Schwimmbäder, Schwimm Vereine, Gemeinde und Händler
Unsere Program ist sehr groß; von Aquafitness bis Schwimmleinen die wir Komplet liefern
Viele unsere Produkten produzieren wir selbst so dass wir die Kosten im griff halten können und sie eine gute Preise machen können.
Zum Beispiel Wasserspiele und Selbstverständlich unsere eigen produzierte Schwimmleinen.


Bitte sehen Sie in unsere Webwinkel das Programm an ; leider können Sie bis heute noch nichts bestellen online
Haben Sie fragen bitte schicken Sie ein email nach  oder rufen Sie an 0031-320-228861

0 item(s) - 0.00€

Privacy richtlijnen

Tang Dynastie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Tang Dynastie maakt op de website gebruik van cookies. Wij gebruiken deze gegevens om uw zoek en blader ervaring op onze website te optimaliseren en om eventuele bestellingen, snel en eenvoudig te laten verlopen. Tang Dynastie zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen, wij zullen deze uitsluitend ter beschikking stellen aan hen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Tang Dynastie gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 1. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 2. Om het winkelen bij Tang Dynastie zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
 3. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 4. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
 • SERVICE

  Allgemeine Geschäftsbedingungen
  Datenschutz-Bestimmungen

 • FOLGEN SIE UNS

  Facebook
  Linkedin

 • ANSCHRIFT

  Zilverstraat 8
  8211 AN Lelystad
  Holland

 • KONTAKT INFO

  Telefon: +31(0)320 228861
  Fax: +31 (0) 320 221561
  Email: